Overlay

Nutritie

De cele mai multe ori, un Personal Trainer (PT) este intrebat: “Ce sa mananc ca sa slabesc?” sau “ Vreau sa mai iau in greutate. Ce ar trebui sa mananc?” sau “ Vreau sa cresc masa musculara. Ce suplimente ar trebui sa consum?”

Pentru a raspunde acestor intrebari, desi aveam cunostinte despre nutritie, am decis sa ma specializez si astfel am obtinut calificarea de Technician Nutritionist.

In calitate de nutritionist te pot consilia in probleme de alimentatie si suplimentatie. Alegem impreuna planul nutritional optim si potrivit obiectivului stabilit anterior tinand cont de tipul tau somatic, varsta, obiceiurile tale alimentare si de eventuale afectiuni patologice (daca exista).

Dupa caz, iti pot intocmi o dieta personalizata, un plan alimentar personalizat si/sau un plan de suplimentatie care sa sustina efortul depus in sala si care sa te ajute la atingerea obiectivului tau.

Hai sa ne cunoastem!

Completeaza formularul de contact de mai jos si deja ai facut primul pas spre schimbarea stilului de viata. Iar pentru a vedea cat de simplu este sa faci sport si sa-ti imbunatatesti alimentatia, vei primi GRATUIT o sedinta online de consiliere (in care imi vei spune despre obiectivele tale) si Ghidul de nutritie. Totul la numai un click distanta. Astept mesajul tau!
Instagram