Overlay

Ghid de nutritie

„Gata! De luni imi schimb stilul de viata. M-am ingrasat si nimic nu ma mai incape. Nu se mai poate asa!”. De cate ori nu ti-ai zis acestea? Si poate de tot atatea ori ai ajuns in acelasi punct. In societatea zilelor noastre, uneori este chiar dificil sa te echilibrezi din punct de vedere al alimentatiei, deoarece ritmul in care traiesti este alert. Iar ca sa castigi zilnic ore pretioase, scurtezi din timpul alocat bucatariei, gasind rezolvarea in numeroasele „solutii” oferite de comert.

Aparent, dietele reprezinta salvarea. Iar „povestile de succes” ale protagonistilor starnesc admiratie si dorinta, mai ales ca totul pare simplu si rapid (insa o vorba spune ca „afara-i vopsit gardul, inauntru-i
leopardul”).

Adevaratele rezultate sunt obtinute parcurgand drumul cel lung, in care ajungi sa pui baze corecte si sa te cunosti pe tine insuti, nu alergand pe scurtaturi. Este nevoie de o schimbare a mentalitatii in ceea ce priveste nutritia si repozitionarea pe principii cu adevarat sanatoase, care ti se potrivesc in totalitate. Suntem cu totii diferiti! Chiar daca la nivel general organismele tuturor functioneaza la fel, particularitatile pot fi decisive. Orice sfat este binevenit, dar nu toate indrumarile ti se potrivesc. Nu exista „reteta universala”! Totul presupune informare si adaptare pana in momentul in care ajungi sa te identifici cu ceea ce mananci.

Scopul acestui ghid de alimentatie consta in a-ti oferi cateva repere simple pentru a te ajuta sa-ti imbunatatesti stilul de viata. Ceea ce poate parea dificil la inceput, ulterior va deveni obisnuinta. Eu am parcurs acest traseu si iti garantez ca nu este imposibil de urmat. Iti trebuie numai putina determinare, disciplina si sa nu uiti pe parcurs obiectivul pe care ti l-ai propus. Timpul va fi cel mai important aliat al tau prin eliminarea treptata a obiceiurilor nocive si consolidarea pas cu pas a noii versiuni a ta. Vei sti cand si ce sa mananci, iti vei autoeduca mintea sa se abtina atunci cand se impune si sa nu dramatizeze atunci cand apar „derapaje”, iar – cel mai important – te vei simti extraordinar in corpul tau stiind ca tu iti oferi puterea si detii controlul.

ATENTIE! In cazul in care ai probleme de sanatate, este important sa ceri sfatul doctorului inainte de a urma recomandarile alimentare din acest ghid de nutritie. Fii responsabil/a!

GRATUIT: Ghidul de nutritie si o sedinta online de consiliere

Ghidul de nutritie „Pasi simpli pentru imbunatatirea stilului de viata” a fost realizat de Razvan-Eugen Popa. Poti beneficia de el GRATUIT daca soliciti o sedinta online de consiliere (de asemenea GRATUITA), in care imi vei povesti despre stilul tau de viata si obiectivele avute, iar ulterior vom stabili impreuna cea mai buna varianta pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de contact de mai jos.
Instagram