Overlay

Online coaching

Multi dintre noi traiesc intr-un ritm alert, sunt mereu pe fuga, altii au un program de lucru imprevizibil. Si mereu amana mersul la sala. Altora pur si simplu nu le place la sala, dar totusi vor sa faca miscare. Mamicile, de cele mai mute ori, sunt prinse cu treburile casnice si nu ajung aproape niciodata la sala, neglijandu-si forma fizica.

Pentru toate aceste categorii de oameni, s-a inventat conceptul de ONLINE COACHING. Acesta presupune un program de antrenament si/sau consiliere nutritionala acasa, in propriul confort, monitorizat online de catre un Personal Trainer (PT). Iti ofer doua variante:
1. Poti parcurge singur(a) antrenamentul zilnic pe care ti-l trimit cu detalii si explicatii, iar la finalul fiecarei saptamani analizam impreuna rezultatele si facem modificarile necesare in program, daca este cazul.
2. Ne antrenam online 1:1, in timp real, printr-un mijloc de comunicare video (Whatsapp / Zoom / Facebook Messenger, etc.), astfel beneficiind instant de consiliere personala, indicatii, corectari, adaptari ale miscarilor si exercitiilor.

Hai sa ne cunoastem!

Completeaza formularul de contact de mai jos si deja ai facut primul pas spre schimbarea stilului de viata. Iar pentru a vedea cat de simplu este sa faci sport si sa-ti imbunatatesti alimentatia, vei primi GRATUIT o sedinta online de consiliere (in care imi vei spune despre obiectivele tale) si Ghidul de nutritie. Totul la numai un click distanta. Astept mesajul tau!
Instagram